Bruttó 1 469 Ft
Tortalap, gofri
Tortalap, gofri a gyors desszert készítéshez
A dán Dan Cake gyár tortalap és gofri termékei nagyon ízletesek, segítségükkel gyorsan nagyon finom tortát vagy gofrit készíthetünk pl. egy gyerek zsúr alkalmával vagy bármilyen más ünnepi és hétköznapi alkalmakra.
Bruttó 1 469 Ft
Bruttó 1 474 Ft
Tortalap az éléskamrában
Miért jó, ha mindig van egy jó minőségű tortalap, piskótalap az éléskamrában
A jó minőségű piskótalap az éléskamrában vagy kamrában számos előnnyel járhat, így sokoldalú és kényelmes komponenssé válik különféle desszertek készítéséhez. Íme néhány ok, amiért előnyös a jó minőségű tortalap:
Idő- és energiatakarékos
Az előre elkészített piskótalap időt és energiát takarít meg a desszert készítési folyamatban. Kiküszöböli az összetevők mérését és keverését, lehetővé téve, hogy a finom töltelékek, öntetek vagy díszítések elkészítésére összpontosítson a desszerthez. Emellett a sütéshez használt energiát is megspórolhatja.
Konzisztencia
A kiváló minőségű piskótalapokat precíz receptek és technikák alkalmazásával állítják elő, biztosítva az egységes állagot és ízt. Ez az állag elengedhetetlen, ha azt szeretné, hogy a desszertjei minden alkalommal megbízhatóan finomak legyenek.
Sokoldalúság
A piskótalap sokoldalú alapja a desszertek széles választékának. Használható apróságokban, réteges tortákban, tortatekercsekben és egyéb kreatív desszertekben. Semleges íze lehetővé teszi különféle töltelékek és öntetek kiegészítését is.
Kényelem
Ha kéznél van egy piskótaalap, akkor kényelmesen lezajlik a rögtönzött összejövetelek, ünnepségek, vagy ha egyszerűen csak egy gyors desszertet szeretne felverni. Ez egy kész megoldás, amely kiindulópontja lehet a különféle édes alkotásoknak.
Sürgősségi desszert opció
Ha váratlan vendégek érkeznek, vagy ha nincs időd, a piskótalappal lenyűgöző desszertet készíthet anélkül, hogy a nulláról kezdené. Egyszerűen add hozzá kedvenc töltelékeidet, gyümölcseidet vagy feltéteidet, hogy elragadó finomsággá alakítsd.
Az összetevők megőrzése
Az előre elkészített piskótalap használata segít megelőzni a pazarlást azáltal, hogy pontosan a recepthez szükséges mennyiséget használja fel. Ez különösen akkor lehet hasznos, ha nem akar maradék összetevőket vagy ha kis mennyiségben süt.
Minőségi összetevők
A kiváló minőségű Dan Cake tortalap, piskótalap prémium alapanyagokból készül, így biztosítva a kiváló ízt és állagot. Ez javíthatja a desszertek általános minőségét.
Stabilitás
A jól elkészített piskótalap stabil és megbízható alapot ad a réteges desszertekhez. Elbírja a különféle töltelékek súlyát anélkül, hogy túlságosan beázna vagy összeesne.
Inspiráció a kreativitáshoz
A könnyen elérhető piskótalappal különböző ízkombinációkkal, töltelékekkel és dekorációkkal kísérletezhet, hogy kibontakoztathassa kreativitását a konyhában. Vászonként szolgál kulináris újításaihoz.
Hosszabb eltarthatóság
A kereskedelemben előállított piskótalapok gyakran hosszabb eltarthatósági idővel rendelkeznek, mint a házi készítésű sütemények. Ez akkor lehet előnyös, ha szeretne egy desszertet anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy gyorsan megromlik. Míg a piskóta elölről történő elkészítése kifizetődő kulináris élmény, a jó minőségű előre elkészített tortalap, piskótalap az éléskamrában kényelmet és sokoldalúságot kínál, így az otthoni cukrászok számára is egy értékes eszköz.
A Dan Cake tortalap márka és sütemény gyártás törénete
1931
A Dan Cake JENS ESKILDSEN alapította
1931-ben a Dan Cake-et Jens Eskildsen alapította egy Simmelkjaer nevű kisvárosban, Give-től kissé északra. Jensnek nagy álmai voltak, és kemény munkával sikeres üzletet hozott létre.
1959
ÚJ LÉTESÍTMÉNYEK ÉPÍTÉSE
1959-ben jobb termelő létesítmények kialakítására volt szükség, és a pékséget új helyre költöztették Give-be. Ez egy nagyobb és iparosodottabb termelés kezdete volt.
1966
VADONATÚJ GYÁR „NAGYIPARI” GYÁRTÁST INDÍT
Még tíz évvel az első lépés után sem nőtt a vállalat olyan méretre, amely korszerűbb termelési létesítményeket igényelt. Az eredmény egy vadonatúj gyár a Kornvejben, Give-ben. A megrendelések folyamatosan érkeztek és akkoriban nagyon nagy ipari termelésnek – és sikernek – számított.
1978-1984
AZ ERŐS NÖVEKEDÉS ELADÁSHOZ VEZETETT
1978-ban a cég még mindig növekedett, és az a döntés született, hogy a jelenlegi gyárat a givei Hjortsvangenben építik fel. A következő években folytatódott a növekedés, és 1984-ben a második generáció, Erling Eskildsen eladta a gyárat az angliai Foods Trends-nek.
1990
DAN CAKE LENGYELORSZÁGBAN
A Dan Cake jó növekedése tovább folytatódik, és további külföldi értékesítési és termelési létesítmények létrehozásához vezet, köztük két pékséghez és lengyelországi disztribúcióhoz. 1998-ban pedig megalakult a Dan Cake Russia.
2004
Néhány év után egy külföldi cég részeként egy befektetői csoport, köztük a Givesco nevű dán cég, 2004-ben megvásárolta a Dan Cake-et. Egy cég, amelyet Erling Eskildsen irányít, majd visszatért az apjával létrehozott céghez.
Ma
Ma már több mint 90 éves élelmiszeripari tapasztalattal rendelkező vállalatként állunk erősen. A „recept” változatlan maradt: „jó alapanyagok és termékek egészséges alapértékekkel párosítva”. "Fontos és szükséges, hogy folyamatosan új termékeket fejlesszünk. Ez az oka annak is, hogy minden évben részt veszünk és ellátogatunk élelmiszervásárokra szerte Európában. Ihletet gyűjtünk és új kapcsolatokat építünk külföldön. Mindezt azért, hogy továbbra is a legjobb íz- és minőségi élményt nyújtsuk a fogyasztóknak."
Vissza a Dan Cake tortalap oldalról az Elelmiszernet főoldalra >