
Epres sült sajttorta Philadelphia krémsajttal
Epres sült sajttorta gourmet kínálatot ad az étteremnek vagy hotelnek, ahol felkerül az étlapra! Linda Meals receptje alapján.
Az ilyen extra és emlékezetes desszertekről sokat fognak beszélni a vendégek látogatásukat követően és ajánlani fogják a helyet barátaiknak, ismerőseiknek.
Fogadják szeretettel a legújabb receptet, amit Linda készített.
Élvezze a friss eper, eperpüré és a krémes sült sajttorta finom kombinációját!
Philadelphia krémsajtos, epres sült sajttorta 🍓
🍓 Hozzávalók 🍓
• 20 dkg zabkeksz morzsa
• 5 dkg olvasztott vaj
• 2 evőkanál cukor
• 80dkg Philadelphia krémsajt, lágyítva
• 20 dkg kristálycukor
• 1 teáskanál vanília kivonat
• 4 nagy tojás
• 1 dl tejföl
• 1 dl tejszín
• 2 dl eperpüré (friss eperből készült)
• Díszítésnek friss eper
🍓 ELKÉSZÍTÉS
A TÉSZTA elkészítése
Egy tálban keverje össze a kekszmorzsát, az olvasztott vajat és 2 evőkanál cukrot, amíg jól össze nem áll. Nyomja a keveréket egy 22-24 cm átmérőjű csattos tepsi aljába. Tegye félre a fridzsiderbe.
A TÖLTELÉK elkészítése
Egy nagy keverőtálban a Philadelphia krémsajtot a cukorral és vaníliakivonattal simára és krémesre keverjük. Adja hozzá egyenként a tojásokat, mindegyiket teljesen beledolgozva, mielőtt hozzáadja a következőt. Keverjük össze a tejföllel és a tejszínnel, amíg sima nem lesz.
A KRÉM betöltése
A krémsajt töltelék felét ráöntjük a héjra. A töltelékre kanalazzuk az eperpüré felét. Késsel óvatosan forgasd bele a pürét a töltelékbe. Ismételje meg a maradék töltelékkel és hasonlóan egy kicsit keverje bele az eperpürét.
SÜTÉS
163°C-ra előmelegített sütőben süssük kb. 55-60 percig, vagy amíg a közepe meg nem pirul.
LEHŰTJÜK és díszítjük
A sajttortát hagyjuk hűlni a tepsiben körülbelül egy órát. Hűtőbe tesszük legalább 4 órára, vagy egy éjszakára. Tálalás előtt díszítsük friss eperszeletekkel 🍓
Nézze meg a sajttorta igaz és érdekes történetét.
Vissza az Epres sült sajttorta blog oldalról az Élelmiszer Net blog oldalra >
Vissza az Epres sajttorta blog oldalról az Élelmiszer Net főoldalra >