Bruttó 565 Ft
Kétszersült, lapkenyér
van der Meulen Melba kétszersült
Danvita ropogós lapkenyér 4 különböző ízben
Nézzék meg a Melba kétszersült és Danvita márka részletesebb bemutatását itt az oldalunkon lejjebb.
Bruttó 565 Ft
Bruttó 565 Ft
Bruttó 565 Ft
Bruttó 699 Ft
Bruttó 8 388 Ft/karton
Bruttó 699 Ft
Bruttó 8 388 Ft/karton
Bruttó 799 Ft
Bruttó 649 Ft
Bruttó 9 086 Ft/karton
Bruttó 799 Ft
Bruttó 649 Ft
Bruttó 9 086 Ft/karton
Bruttó 799 Ft
Bruttó 9 588 Ft/karton
MELBA KÉTSZERSÜLT
Pék mesterek
Honnan származik a Melba kétszersült? Pék mestereink azzal kezdik, hogy gondosan megsütik a kenyeret a pékségünkben. Ezeket a kenyereket apró szeletekre vágják, pont akkorákra, hogy egy szelet sajttal és egy kis szelet paradicsommal befedhetőek legyenek. Ezután ropogósra és aranysárgára sütik őket. Ennél jobb pirítóst nem talál, ígérjük.
Nellie Melba
Nellie Melba (1861. május 19. - 1931. február 23.) ausztrál szoprán volt. 1886-ban Nellie és családja elhagyta Ausztráliát, hogy operaénekesnőként ismertté váljanak Európában. Sikerült! Világhírű zenésszé vált. Nevéhez még ma is két étel fűződik, a desszert, a pêche Melba és a finom Melba pirítósunk. Mindkettőt a francia séf, Auguste Escoffier találta ki. A desszertet akkor készítette, amikor látta Nellie-t fellépni, a Melba pirítóst pedig akkor, amikor beleszeretett.
DANVITA LAPKENYÉR
A DANVITA LAPKENYÉR FINOM ÍZEIVEL MEGÉRKEZETT A HÉTKÖZNAPOKBA
A Danvita bemutatja a legújabb sütőipari termékét: extrudált kenyér termékekhez hasonló ropogós bio lapkenyér sorozatot, kenyér helyettesítő finomságot. Kizárólag a legfinomabb, bio-tanúsítvánnyal rendelkező összetevőket használjá a bio ropogós lapkenyér elkészítéséhez.
A Danvita lapkenyér most 4 ízben kapható, reméljük, hogy később bővíteni fogjuk a választékot.
Az első négy lapkenyér íz:
- Danvita lapkenyér paradicsomos, bazsalikomos 130g
- Danvita lapkenyér provanszi fűszeres 130g
- Danvita lapkenyér sajtos, fokhagymás 130g
- Danvita lapkenyér céklás 130g
Nézzék meg a teljes választékot a gyártó oldaláról >
KÜLÖN FIGYELEM A MINŐSÉGRE ÉS ÍZLÉSRE
A Danvitát a litvániai Zarasaiban alapították 1994-ben. Pékségük az egyik első magántulajdonban lévő pékség volt Litvániában. Eredetileg a friss kenyér biztosítására összpontosítottak a környéken. 2001-ben kezdtek burgonyát, bagelt és kétszersültet sütni. 2005-ben vezették be a ropogós lapkenyér gyártósort. 2010-ben kezdték el teljes kiőrlésű ropogós szívószálak készítését. 2013-ban pedig elindították a vajas sütemény gyártósort.
Jelenleg teljes kiőrlésű, búzából és bio lepénykenyereket gyártanak. Termékeiket DANVITA és RIDUTO márkanéven értékesítik.
Jelenleg termelésük több mint 90%-át Lettországba, Észtországba, Lengyelországba, Németországba, Finnországba, Svédországba, Dániába, Hollandiába, Svájcba, Spanyolországba, Portugáliába, Olaszországba, Magyarországra, Romániába, Izraelbe, Ukrajnába, USA-ba, Ausztráliába, Új-Zélandba exportálják.
Cégük több mint 100 magasan kvalifikált alkalmazottat foglalkoztat. Elhivatottságuknak, képzettségüknek és kreativitásuknak köszönhetően termékeiket nagyra értékelik litván és nemzetközi vásárlóink. Nemcsak olyan modern berendezéseket használnak, amelyek lehetővé teszik a magas színvonalú termelés elérését és fenntartását, hanem folyamatosan befektetnek a gyártás fejlesztésébe és automatizálásába is.
A Danvita kiemelt figyelmet fordít termékei minőségére. 2010 óta megszerezték a BRC élelmiszerbiztonsági menedzsment tanúsítványt. A nemzetközi auditorok minden évben felmérik, hogy a nemzetközi BRC szabványok alapján teljesülnek-e az élelmiszer-biztonsági követelmények. 2021-ben bevezették az IFS élelmiszerbiztonsági irányítási rendszert is.
Nagyra értékelik a természetes és egészséges ételeket. Sokféle terméket sütnek élelmiszer-adalékanyagok és tartósítószerek használata nélkül. A kiváló minőségű alapanyagok, a széleskörű sütési tapasztalat és az innováció együtt biztosítják a kiváló minőségű termékeket. Fontos számukra, hogy mit esznek és mit esznek a vásárlóik!
Fedezze fel a kétszersült és a lapkenyér előnyeit reggelire
A ropogós reggeli öröm
A reggeli választék terén két szerény lehetőség vált egyre népszerűbb kényelmük, táplálkozási profiljuk és sokoldalúságuk miatt: a kétszersült és a ropogós kenyér. Ebben a felfedezésben elmélyülünk ezeknek a ropogós finomságoknak a reggeli étkezésként való ajánlásának okaiban, és feltárjuk az általuk kínált számos előnyt.
A kényelem újradefiniálva
Az egyik fő oka annak, hogy a kétszersültet és a lapkenyereket reggelire ajánlják, a páratlan kényelem. Egy rohanó világban, ahol az idő a lényeg, ezeknek a lehetőségeknek az egyszerűsége ragyog. Nincs pirítás, nincs főzés – csak fogd és menj. A hektikus reggeli rutinokba való könnyű beilleszkedésnek köszönhetően kiváló választás azok számára, akik problémamentesen kezdik a napjukat.
Meghosszabbított eltarthatósági idő
A kétszersült és lapkenyér lényegesen hosszabb eltarthatósággal büszkélkedhetnek, mint a lágyabb kenyerek. Ez a hosszú élettartam megváltoztatja azokat a háztartásokat, ahol a kenyérfogyasztás szórványos lehet. Az a lehetőség, hogy ezeket a ropogós alternatívákat hosszú ideig tárolhatjuk anélkül, hogy az íz vagy az állag sérülne, tökéletesen illeszkedik a modern életmód követelményeihez.
Rostban gazdag jóság
A kétszersült és a lapkenyér kiemelkedő tulajdonsága a magas rosttartalom. A teljes kiőrlésű gabonából vagy rozslisztből készült reggelizési lehetőségek jelentős adag élelmi rostot biztosítanak. A rost egy diétás szuperhős, segíti az emésztést, elősegíti a bélrendszer egészségét, és hozzájárul a teltségérzethez, ami különösen előnyös lehet azok számára, akik szeretnének kezelni súlyukat.
Alacsony zsírtartalom, magas tápanyagtartalom
Azok számára, akik tisztában vannak zsír- és kalóriabevitelükkel, a kétszersült és a lapkenyér könnyű és bűntudatmentes lehetőséget kínál. Sok fajta alacsony zsír- és kalóriatartalmú, így kiváló választás azok számára, akik a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásra törekszenek. Ezenkívül egyes márkák alapvető vitaminokkal és ásványi anyagokkal gazdagítják termékeiket, így tápértéket adnak a reggeli étkezéshez.
Sokoldalúság a tányéron
Ezeket a ropogós vásznakat számos feltéttel lehet díszíteni, kezdve a klasszikus kenhető termékektől, mint a mogyoróvaj, krémsajt és lekvár, egészen a kalandosabb párosításokig friss gyümölcsökkel, zöldségekkel és sovány fehérjeforrásokkal. A kreatív lehetőségek végtelenek, biztosítva a soha nem mindennapi reggeli élményt.
Tartós energiafelszabadulás
A sok ropogós kenyérben található teljes kiőrlésű gabona hozzájárul a szénhidrátok lassú felszabadulásához. Ez a fokozatos energiafelszabadítás segíti a vércukorszint szabályozását, így egész délelőtt folyamatos energiaforrást biztosít. Ellentétben a cukros gabonapelyhekkel vagy péksüteményekkel, amelyek energiaugráshoz és összeomláshoz vezetnek, a kétszersült és a ropogós kenyér stabilabb és tartósabb üzemanyagot kínál az előttünk álló napra.
Tápanyagsűrűség és dúsítás
Az optimális táplálkozásra törekedve a kétszersült és a lapkenyér, mint tápanyagban gazdag opció. Egyes termékeket további vitaminokkal és ásványi anyagokkal dúsítanak, javítva a táplálkozási profiljukat. Ez a dúsítás fokozza az általános egészségügyi előnyöket, így ezek a ropogós reggeli választékok nem csak ízletesek, hanem okos befektetések is az Ön jólétébe.
Alacsony nátriumtartalmú lehetőségek a szív egészségére
Az ilyen lehetőségek kiválasztása szívbarát reggelit tesz lehetővé, amely nem veszélyezteti az ízt vagy az elégedettséget.
Ahogy befejezzük utazásunkat a kétszersült és a lapkenyér világába, nyilvánvalóvá válik, hogy ezek a ropogós finomságok sokkal többet kínálnak, mint egy ropogós textúra. Kényelmük, meghosszabbított eltarthatóságuk, rostban gazdag összetételük, alacsony zsírtartalmú természetük és sokoldalúságuk sokak számára a reggeli főszerepévé teszik. A tartós energiafelszabadulás, a tápanyagsűrűség és a szív-egészséges lehetőségek további előnyeivel a kétszersült és a ropogós kenyerek a reggeli választékok változó környezetének bizonyítékai, bizonyítva, hogy a nap kielégítő és tápláló kezdése valóban olyan egyszerű, mint egy ropogjon el. Tehát, amikor legközelebb a reggeli étkezéshez nyúl, vegye figyelembe azt az elragadó ropogóst, amit a kétszersült és a ropogós kenyér hoz a reggelizőasztalhoz – ízlelőbimbói és jó közérzete biztosan meghálálja majd.
Vissza a Kétszersült és a Danvita lapkenyér oldalról az Élelmiszernet főoldalra >