Kiemelkedő színvonalú élelmiszer nagykereskedés és webshop. Segítünk a minőségi termékek, jó áron és pontos határidőre történő szállításában.
Kérdése van? +36209754476
A feta kétségtelenül az egyik leghíresebb görög sajt. A görög kulturális örökség része. A feta a mediterrán és a görög étrend fontos alkotóeleme. Valójában a feta a görög sajtfogyasztás 70%-át teszi ki.
A Kolios autentikus FETA OEM sós lében érlelt sajtja szabadon legeltetett állatokból származó friss pasztőrözött juhtejből és kecsketejből készül. A mediterrán pázsitfüvek természetes aromája és a cég nagy hagyományai és tudása a sajtkészítés terén garantálják a Kolios feta sajt egyedi, kiváló ízét. A feta sajt a görög konyha alapvető összetevője, amelyet a felnőttek és a gyerekek imádnak. Fogyassza el – eredeti görög salátában, – szeletelt paradicsommal. szendvicsben, – néhány csepp olívaolajjal, citromlével és oregánóval vagy borssal a tetejére – vagy egyszerűen csak ízletes kiegészítésként szinte minden mediterrán ételhez.
Pasztőrözött juh-, és kecsketej (max. 30%), Étkezési só, Kultúra, Mikrobális tejoltó, Nedvesség max: 56%. Zsírtartalom a szárazanyagban: legalább 43 m/m%.
Energia
1140 kJ/275 kcal
Zsír
23 g
amelyből telített zsírsavak
16 g
Szénhidrát
1 g
amelyből cukor
<1 g
Fehérje
Só
2.5 g
Tárolás: hűtve, +2-+6°C között,
A feta sajt sokoldalú alapanyag, amely számos ételbe illik, köszönhetően a sós, krémes és enyhén savanykás ízének. Íme néhány példa, hogy milyen ételekbe lehet használni a feta sajtot
A feta sajt kiválóan illik sokféle ételbe, és különleges, sós íze feldobja a legegyszerűbb fogásokat is.
Olvassanaka többet a Feta sajt fajtáról a Wikipedián.